O nama

O nama

Ordinacije dentalne medicine Josip Prpić, dr.med.dent. i Lidija Prpić, dr.med.dent. osnovane su 2004. godine a nalaze se u širem centru Osijeka u blizini željezničkog i autobusnog kolodvora.
U suvremeno opremljenom ordinacijama i ugodnom ambijentu o pacijentima brine stručno i ljubazno osoblje.
Od samog osnutka naš glavni prioritet je pružanje vrhunske usluge što postižemo redovitim ulaganjem u suvremenu tehnologiju, upotrebom najkvalitetnijih materijala i stručnim usavršavanjem kroz sudjelovanje u domaćim i stranim stručnim seminarima i kongresima, osobito iz područja parodontologije, implantologije i protetike na zubima i implantatima.

Prema svakom pacijentu njegujemo individualni pristup kako bi stekli uzajamno povjerenje s ciljem postizanja što boljih rezultata.

Također, pacijentima nastojimo podići svijest o ulozi oralne higijene u održavanju oralnog zdravlja kako bi što duže očuvali prirodne zube.

Osim pružanja usluga pacijentima, u prostorima naših ordinacija redovito držimo vježbe studentima dentalne medicine i dentalne higijene u svojstvu vanjskih suradnika - asistenata na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek.

  • Iako djelujemo kao ugovorne ordinacije HZZO, broj ugovornih pacijenata je popunjen te nemamo mogućnost primati nove pacijente preko HZZO-a.
  • Ispred ordinacija nalazi se javni parking I zona naplate
  • Prihvaćamo sve oblike plaćanja
  • Naručivanje pacijenata vrši se osobno ili telefonom.

 

Naš tim

 

univ.mag.med.dent. Josip Prpić, dr.med.dent - specijalist parodontologije

 

O nama Josip Prpic, dr.med.dent.

 

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2003. godine. Nakon odrađenog pripravničkog staža, 2004. godine pokreće privatnu praksu.

Osim specijalizacije iz parodontologije redovito sudjeluje u domaćim i stranim stručnim seminarima i kongresima, osobito iz područja parodontologije, implantologije i protetike na zubima i implantatima.
Zahvaljujući stručnosti, ljubaznosti i strpljenju s pacijentima, dr. Josip je uzastopno zadnjih 5. godina nositelj "Priznanja za izvrsnost" koje dodjeljuju pacijenti na portalu "najdoktor.com".

 

 

Lidija Prpić, dr.med.dent.

 

O nama Lidija Prpić, dr.med.dent

 

Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2003. godine. Nakon odrađenog pripravničkog staža do 2007. godine radi na Medicinskom fakultetu u Osijeku a potom prelazi u Privatnu ordinaciju Josip Prpić, dr. med. dent..

2008. godine pokreće vlastitu privatnu praksu u kojoj radi i danas.

Redovito pohađa domaće i strane seminare osobito iz područja restorativne stomatologije i protetike na zubima i implantatima.
Među pacijentima slovi za stručnu, temeljitu, strpljivu i izuzetno ljubaznu doktoricu koja lako stječe povjerenje kod pacijenata.

 

Dentalne asistentice

 

 

Ivana Olujić

Ivana Olujić dentalna asistentica

 

Radno vrijeme

univ.mag.med.dent. JOSIP PRPIĆ,
dr.med.dent. spec. parodontologije
  • Parni datumi: 13:00 - 20:30 h
  • Neparni datumi: 07:00 - 14:30 h
  • Petak: 07:00 - 14:30 h

  +385 (0)31 210 244

Radno vrijeme

LIDIJA PRPIĆ, dr.med.dent.
 
  • Parni datumi: 07:00 - 14:30 h
  • Neparni datumi: 13:00 - 20:30 h
  • Petak: 07:00 - 14:30 h

  +385 (0)31 202 097